Choď na obsah Choď na menu
 


Sedím v mojej izbe. Vonku fúka silný vietor a brezy ktorým len teraz narástli nové zelené šaty sa prehýbajú pod jeho náporom. Obrázok Smerom na západ, akoby sa klaňali Slnku. Vždy rada pozorujem na stromoch ako fúka vietor a slnečné svetlo sa odráža od lístia.

Láka ma to ísť von. Len ísť nevediac kam. Proste ísť, snáď za slnkom. Nevnímajúc okolitý svet, možno iba trávu na bosých nohách odraz slnka vo vlasoch a chladivý vietor na ramenách. Vyčistiť si hlavu od zbytočností a možno raz keď budem nato pripravená vrátiť sa do reality. Možno len nejakú hudbu do uší, vlastne vtáčí spev postačí. 

Jediný pohľad z okna dokáže vo mne vyvolať rôzne myšlienky. Ak prší sú negatívne ak svieti slnko myslím na pekné veci a ľudí ktorých ľúbim. Nikdy však nemyslím na to isté. Ten pohľad niekde do neznáma za Choď mi našepkáva takmer každú vetu. No mám pocit že to už nepotrvá dlho. Hoci, vždy je čo povedať. Nechcem vyčerpať zdroj mojej fantázie, zdroj mojich myšlienok. Neviem čo ďalej písať. Nemám čo. To čo som chcela je von, nie všetko, ale treba si šetriť aj na horšie časy...všetko je povedané a hoci nie je to presne to čo cítim, ale to čo som tým chcela povedať som povedala...

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

ina diagnoza

(nezmarzčane, 26. 10. 2015 16:44)

Už neviem čo som chcel povedať ale povedal som tým to čo som chcel povedať a čo malo byť povedané

Re: ina diagnoza

(admin, 13. 12. 2015 21:48)

no pokračuj

Srac

(Samo, 13. 12. 2015 10:05)

Na prd ale pomohli ste i

Re: Srac

(admin, 13. 12. 2015 21:47)

???